Την Πέμπτη, η Χριστίνα Ρόκκου, μας ταξίδεψε στο όνειρο και στ΄αστέρια της ΑΣΣΟΥ!

Την Πέμπτη, η δική μας Χριστίνα, μας ταξίδεψε στο όνειρο και στ΄αστέρια της ΑΣΣΟΥ!

Ναι, αυτό που ζήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου ήταν σαν όνειρο. Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νοιώθαμε όταν ακούγαμε την δική μας Χριστίνα Ρόκκου, την Ασσιώτισα Σοπράνο να ερμηνεύει με το δικό της ξεχωριστό εκφραστικό τρόπο: Λαυράγκα, Αποστολάτο, Μαρκάτο, αλλά και Σακελαρίδη, Αττίκ, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κ.α. Για την Χριστίνα μας, η συγκίνηση ήταν έκδηλη, γιατί ήταν κατάθεση ψυχής αφιερωμένη στο τόπο της που τόσο λατρεύει.

Πράγματι ο χώρος της Παναγίας της Πλακούλας, στο Κάστρο, φωτισμένος ιδιαίτερα, έγινε ένα καταπληκτικό σκηνικό που ενέπνευσε τους καλλιτέχνες. Έτσι το μελωδικό τους ταξίδι που ζήσαμε, ήταν υπέροχο και να το βλέπεις, αλλά και να το ακούς!

Στο πιάνο, την συνόδευσε ο διακεκριμένος πιανίστας και καθηγητής μουσικής Πέτρος Μπεράτης.

Ως Διοργανωτής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Η ΑΣΣΟΣ, ευχαριστεί τους καλλιτέχνες, την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της Άγγελο Κωνσταντάκη, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Ερίσου Παναγή Κοκκόλη και όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πρώτη μας φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση & κυρίως τον υπέροχο κόσμο που την καταχειροκρότησε. Ραντεβού στην Βαρκαρόλα μας στις 24 Αυγούστου!

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις