30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Νίκος Λαζαράτος: Αιθεροβαμικές σκέψεις

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

 Χθες έγινε η απονομή των  μεταλλείων του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ “ΓΟΤΕΡ ΠΟΛΟ”..!!!

 Σ’ αυτό το “παγκόσμιο” Πρωτάθλημα έλαβαν  μέρος  Ομάδες από όλον  τον “οργανωμένο  κόσμο”  Ανεξαρτήτως Χρώματος Φυλής Έθνους Πολιτεύματος-

Και αγωνιστήκαν  με τους κανόνες του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ   για την κατάκτηση  ΟΧΙ ΕΔΑΦΩΝ  ΟΧΙ ΚΡΑΤΩΝ  ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ  ΣΥΧΡΟΝΟΝ  “ΚΟΤΙΝΟ” και που οι  αντίπαλοι  αντί να κατακρεουργεί Ο ένας τον  άλλον,  αντιθέτως ο ένας συνέχαιρε τον άλλον..

 ..Μήπως η εκεχειρία  κατά τους Ολυμπιακούς  Αγώνες των Προγόνων  μας  θα πρέπει να γίνει και μια ΔΙΑΡΚΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΑ  και αντί τα εργοστάσια να Κατασκευάζουν Πολεμικά Όργανα του Θανάτου και του Ολέθρου  να κατασκευάζουν  Πισίνες Γήπεδα- Μπάλες του ΠΟΛΟ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΤΕΝΙΣ.

Μήπως  αντί για Πυραύλους θα είναι καλύτερα  να κατασκευάζουν  Ακόντια και Κόντους  και “Τόξα” και “Σφαίρες” και   όλα όσα  είναι αναγκαία δια το Ευ Αγωνίζεσθαι  ΚΑΙ ΟΧΙ  ΓΙΑ  ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΝ???

 ΜΗΠΩΣ  Η ΕΥΓΕΝΗΣ  ΑΜΙΛΑ, η άμιλλα του ΩΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ   είναι προτιμότερη και  ευεργετική δι’ όλην  την  ανθρωπότητα από τις εκατόμβες των  Πολέμων της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑΣ ΤΩΝ  ΛΑΩΝ ..??

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΙΚΕΣ  ΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ

Νίκος Λαζαράτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις