Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από (28-07-2017 έως 29-07-2017) στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, τέσσερις (4) συνολικά αλλοδαποί υπήκοοι Ιράν, Συρίας και Τουρκίας, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου σήμερα (29-07-2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, ένας υπήκοος Ιράν ηλικίας 26ετων, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης χθες, (28-7-2017), το βράδυ, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, διαπίστωσαν ότι ένα ζευγάρι υπηκόων Συρίας, 20 και 39 ετών, ήταν κάτοχοι πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Επιπλέον, την ίδια μέρα (28-07-2017), το βράδυ, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, εντόπισαν έναν 35χρονο υπήκοο Τουρκίας ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις