23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ομοσπονδία Καταλυμάτων: Υπενθύμιση προσφοράς μηχανήματος POS από την Eurobank

Αγαπητά μας Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι αύριο Πέμπτη 27-7-2017, θα πρέπει κάθε επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων να έχει εγκατεστημένο POS.

Στην περίπτωση που μια επιχείρηση έκανε έναρξη δραστηριότητας από τις 27 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου, θα πρέπει να εγκαταστήσει POS το αργότερο έως τις 27 Αυγούστου 2017.

Όποια επιχείρηση πραγματοποιήσει έναρξη εργασιών από τις 28 Ιουλίου και μετά, θα πρέπει να εγκαταστήσει POS εντός 30 ημερών από την έναρξη δραστηριότητας.Επίσης σας θυμίζουμε ότι στις 31 Αυγούστου εκπνέει η προθεσμία για την χορήγηση δωρεάν POS (για τον πρώτο χρόνο) στους κατόχους κάρτας μέλους της ΣΕΤΚΕ από την Eurobank.

Κατόπιν αυτού σας επισυνάπτουμε ξανά την προσφορά της Τράπεζας, προκειμένου να θυμίσετε και εσείς στα μέλη σας να την εκμεταλλευτούν πριν λήξει.

Για την ΟΕΕΔΔΚΙ,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Ατσάρος Δημήτριος

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ POS EUROBANK

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις