23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

ΕΠΕΙΓΟΝ! Προθεσμίες για το Πανεπιστήμιο Κύπρου & τις Α.Ε.Ν.

1.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Λήγει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εισδοχής Ελλαδιτών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου & το Τεχνολογικό ΄Ιδρυμα Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στη σχετική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου: http://ucy.ac.cy/fmweb/el/greekcandidates, στην οποία υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε οδηγίες και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2016 ή του 2017.

Μπορούν να δηλώσουν μέχρι 10 Προγράμματα Σπουδών από ένα (01) ή δύο (02) Επιστημονικά Πεδία (αν έχουν εξεταστεί σε 4 ή 5 μαθήματα αντίστοιχα).

2. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Λήγει την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή σπουδαστών με τη 2η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ/ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ/ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)

Τα βασικά σημεία της Προκήρυξης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις διαδικασίες μπορούν οι υποψήφιοι να βρουν στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο του ΚΕ.ΣΥ.Π Αργοστολίου στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.dropbox.com/s/shgg6clm51mcx3a/vasika.simeia.aen.2017.pdf?dl=0

Πρέπει να επισημανθεί στους υποψηφίους του Νομού για τις Α.Ε.Ν. ότι για τη Γνωμοδότηση της Υγειονομικής Επιτροπής (Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ.) θα πρέπει να μεταβούν στην πλησιέστερη Επιτροπή, που είναι στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, η οποία συνεδριάζει ΜΟΝΟΝ  ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (δηλαδή στις 2/8/2017 & 9/8/2017), έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο- διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου € 41,17 – 2 φωτογραφίες) 

Επίσης,αν τους εξυπηρετεί μπορούν να απευθύνονται και στην Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου (συνεδριάζει κάθε Πέμπτη).

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις