Έρευνα με ερωτηματολόγιο ΤΕΙ-Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Αργοστόλι 27/07/2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτουμε την Πρόσκληση Συμμετοχής των Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, στην έρευνα που διεξάγεται από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων   (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας) και τον καθηγητή κ. Αγησίλαο Κονιδάρη.

Παρακαλούμε όπως συμβάλλετε στην έρευνα, συμπληρώνοντας την φόρμα που επισυνάπτεται παρακάτω.

 Ερωτηματολόγια θα μπορείτε να προμηθευτείτε και από το γραφείο της Ομοσπονδίας μας στο Αργοστόλι.

Συναδελφικά,

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Ατσάρος Δημήτριος

Πρόσκληση συμμετοχής τουριστικών καταλυμάτων Κεφαλονιάς/Ιθάκης σε έρευνα – International Visitor Survey 2017

Η έρευνα διεξάγεται από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης). Σκοπός της έρευνας είναι η αποτύπωση του προφίλ, των συνηθειών, της εμπειρίας και των εντυπώσεων των επισκεπτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμα στο σχεδιασμό της επόμενης τουριστικής περιόδου και θα ανακοινωθούν δημόσια τον Οκτώβριο του 2017.

Εάν επιθυμείτε να συμβάλλετε στην έρευνα, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (link στο τέλος αυτής της πρόσκλησης) και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να καθορίσουμε από κοινού πως μπορείτε να παραλάβετε τα τυπωμένα ερωτηματολόγια.

Κάθε επιχείρηση που θα λάβει ερωτηματολόγια θα τα διανέμει στους πελάτες της. Η επιχείρηση θα συλλέγει στη συνέχεια τα απαντημένα ερωτηματολόγια και θα τα παραδίδει στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για επεξεργασία. Μεγαλύτερη συμμετοχή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο δείγμα κάτι που θα δώσει ιδιαίτερη αξία στα αποτελέσματα της έρευνας.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/Tq9aC5

Ο Επιστημονικά υπεύθυνος

Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις