23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

SeaNema Festival : Εργαστήριο stop-motion animation για παιδιά!

 Το Seanema Open Air Film Festival σε συνεργασία με τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών «Ορνεράκης» πραγματοποιεί την Τρίτη 1η Αυγούστου και την Τετάρτη 2α Αυγούστου, εργαστήριο stop-motion animation για παιδιά 8 έως 16 ετών στο Σπίτι του Δασκάλου.

Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ξεχωριστές τους καλλιτεχνικές ικανότητες και να τις καλλιεργήσουν. Στο εργαστήριο, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με έναν από τους βασικούς άξονες δημιουργίας κινουμένου σχεδίου, το stop motion.

Έχοντας την ευκαιρία να σχηματίσουν τη δική τους ταινία κινουμένων σχεδίων, οι μικροί κινηματογραφιστές θα μπορούν να αποκομίσουν θεμελιώδεις βάσεις και γνώσεις στον κλάδο της ζωγραφικής, της φωτογραφίας και του σινεμά.

Για συμμετοχές καλέστε στο 6947770269

*Αιτήσεις συμμετοχών έως Κυριακή 30 Ιουλίου.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις