Προπώληση εισiτηρίων σε Πλατεία Ληξουρίου και Πλατεία Αργοστολίου

Για τη μεγάλη συναυλία της Παρασκευής 28 Ιουλίου στο γήπεδο Αργοστολίου με τις MELISSES και τον Δήμο Αναστασιάδη, προπώληση εισητηρίων Τετάρτη και Πέμπτη με τιμή εισητηρίου στα 10€ σε:

1.Πλατεία Ληξουρίου, κάτω από τον Φύκο

2 Πλατεία Αργοστολίου, στο Premier

καθώς και στα ήδη προκαθορισμένα σημεία προπώλησης σε όλη την Κεφαλονιά.

Το βράδυ της Παρασκευής έως τις 2:45 το ξημέρωμα Σαββάτου, θα υπάρχουν δρομολόγια πλοίων Αργοστόλι – Ληξούρι για την εξυπηρέτηση του κοινού.

  • Με την επίδειξη του εισητηρίου στα καταστήματα: Antico Cafe – Baroque le bistrot – Cosi -Bee’s Knee’s -Dush – Le sapin noire και στο Διόνυσος στο Ληξούρι, το δεύτερο ποτό είναι δωρεάν.
  • Με την επίδειξη του εισητηρίου έκπτωση 10% στο εστιατόριο Cavo στο Αργοστόλι και στο εστιατόριο V+S Corner στο Ληξούρι

Εκ της διοργανώτριας

SA & A productions

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις