Θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 27 Ιουλίου

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 12η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Διονυσίου Λαυράγκα), στις 27 Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00π.μ. προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ: « Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.» (αριθμ. 76/2017 απόφαση Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)

ΕΙΣ: Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Α. Κωνσταντάκης.

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον καθόσον αφορά τροποποίηση προϋπολογισμού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σύμφωνα με την οποία στα έσοδα προστίθεται Κ.Α. με την αιτιολογία «Επιχορηγήσεις για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών» κατ’ εφαρμογή πρόσφατης εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να τύχουν της επιχορήγησης του ποσού των 25.091,50 ευρώ.

Επίσης οι περισσότεροι Κ.Α. των εξόδων που τροποποιούνται αφορούν την διοργάνωση εκδηλώσεων καλοκαιριού που είναι αδύνατον να μετατεθούν χρονικά και που ήδη έχουν προγραμματιστεί και γνωρίζουν οι Δημότες ότι θα διεξαχθούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις