Συνεχίζεται η συνεργασία του ΑΣΚ με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Προμηθέα

Στην Κεφαλονιά για προπονήσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού Ιωσήφ Νικολαϊδης

Συνεχίζεται η συνεργασία του ΑΣΚ με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται στο νησί μας και φιλοξενείται ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, Ιωσήφ Νικολαϊδης.

Από τη Δευτέρα το απόγευμα, έχουν ξεκινήσει ο προπονήσεις στους μικρούς αθλητές του ΑΣΚ, οι οποίες γίνονται στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Παράλληλα, οι προπονητές του ΑΣΚ, ανταλλάσουν απόψεις και αντλούν γνώση από έναν σοβαρό προπονητή, ενός σοβαρού σωματείου όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα και σήμερα Τρίτη.

Ο ΑΣΚ συνεχίζει με συνέπεια να δουλεύει και τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να προετοιμάζει τα παιδιά του για την νέα σεζόν.

Παράλληλα, η άλλη μεγάλη συνεργασία του ΑΣΚ με τον Προμηθέα Πατρών συνεχίζεται, με την καλύτερη ακαδημία Δυτικής Ελλάδος, να ζητάει να δει με την προοπτική ενσωμάτωσης του στην ομάδα, τους αθλητές του ΑΣΚ Λύσανδρο Καββαδία και Θεοτόκη Μανίκα.

Ο ΑΣΚ συνεχίζει έτσι την αγαστή συνεργασία του με σπουδαίες ομάδες και ακαδημίες!

Ό,τι το ιδανικότερο θα μπορούσαν να ζητήσουν γονείς και αθλητές από έναν σύλλογο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις