Μουσική βραδιά με τη Μαντολινάτα Αργοστολίου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 του Δήμου Κεφαλονιάς, η Μαντολινάτα Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ υπό την διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου, συνεχίζει να χαρίζει στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, βραδιές μουσικής απόλαυσης και νοσταλγίας.

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:30μμ στο νέο πεζόδρομο της Παναγή Βαλλιάνου και θα ερμηνευθούν γνωστές μελωδίες και ενορχηστρώσεις σπουδαίων συνθετών όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Teodoro Cottrau καθώς και Διονυσίου Λαυράγκα, Σπύρου Μαρκάτου, Χαρίλαου Χωραφά και άλλων συνθετών, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια πλημμυρισμένα από μουσική.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις