Εκπληκτικό βίντεο του πολύαθλου Σάμης-Νέα διοργάνωση Αγία Κυριακή 14 Αυγούστου

Πάντα ένα βήμα μπροστά,

πάντα πρωτοπόροι ακόμη και σε σχέση με τηλεοπτικές παραγωγές αξιώσεων,

πάντα εκλεκτικοί, επιλέγοντας τα καλά στοιχεία ενός δημοφιλούς προϊόντος , ενάντια στο φτιασίδωμα της κακώς εννοούμενης διαφήμισης,  επιμένοντας καθαρά αθλητικά, καθαρά αγωνιστικά, συναγωνιστικά όχι ανταγωνιστικά, ψυχαγωγικά και οικογενειακά στήνουμε προσεχώς μια ακόμη εντυπωσιακή διοργάνωση που εγγυάται θέαμα και δράση.

Για αυτούς πουν δεν είχαν την τύχη ή την δυνατότητα να έρθουν να δουν ή να συμμετάσχουν, όσους ήρθαν αλλά δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν στην Σάμη, για εκείνους που αγωνίστηκαν αλλά αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, έρχεται ανανεωμένο με περισσότερα αγωνίσματα και ξεχωριστές κατηγορίες για παιδιά και ενήλικες άνδρες και γυναίκες, με διαφοροποιημένους κανόνες που προάγουν την πολλαπλή συμμετοχή, το δυναμικό μας πολύαθλο με αγωνίσματα τύπου «survivor», τούτη την φορά, στην πανέμορφη παραλία της Αγ.Κυριακής τις 14 Αυγούστου.

Πάρτε μία γεύση από Σάμη και την προηγούμενη προσπάθειά μας σε ένα υπέροχο βίντεο των Γιάννη Πρασσίδη και Γιάννας Κουλουμπή, επιμελήθηκαν το υλικό που συνέλεξε και μας παραχώρησε με ιδιαίτερη χαρά ο Θεοφάνης Γκουντινάκης.

Αναμένεται η προκήρυξη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις