Συναυλία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»

Ευχάριστες μουσικές στιγμές θα χαρίσει στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 στις 9:30μμ στην πλατεία Βαλλιάνου.

Η Φιλαρμονική θα ερμηνεύσει γνωστές μελωδίες και ενορχηστρώσεις του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Ανάμεσά τους, Cinema Paradiso, La virgen de la Macarena, Summertime, επίσης θα ακουστούν γνωστά ελληνικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, Διονύση Σαββόπουλου και άλλων συνθετών.

Την διεύθυνση και την επιμέλεια έχει ο αρχιμουσικός, Βασίλης Περλικίδης. Τη Φιλαρμονική θα πλαισιώσει με τη φωνή της η Ματίνα Παπαγεωργίου.

Η Συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κεφαλονιάς, Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις