Στην Άσσο – Παναγία Πλακούλα “Μελωδικό ταξίδι, στον έναστρο ουρανό της Άσσου”

Πέμπτη 27 Ιουλίου

Στην Άσσο – Παναγία Πλακούλα στις 9,30 μ.μ. “Μελωδικό ταξίδι,

στον έναστρο ουρανό της Άσσου” 

Η Ασσιώτισα Σοπράνο και Μαέστρος μας Χριστίνα Ρόκκου, έχοντας επιμεληθεί ένα πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων, θέλει να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της και την υπέροχη φωνή της, σε μια ονειρική, μελωδική ανάβαση, πού αλλού, στον έναστρο ουρανό της μοναδικής Άσσου. Ιδανικό σημείο είναι ο προαύλιος χώρος της Παναγίας της Πλακούλας, στο Κάστρο.

Ειδικά από εκεί, η Άσσος μοιάζει μαγική! Ένας χώρος που αγαπάμε πολύ και που ο Σύλλογός μας έχει διοργανώσει υψηλής ποιότητας μουσικές συναντήσεις και βραδιές. Θα μας ερμηνεύσει λοιπόν η δική μας Χριστίνα, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, που θα είναι μια κατάθεση ψυχής αφιερωμένη στο τόπο της : Λαυράγκα, Αποστολάτο, Μαρκάτο, αλλά και Σακελαρίδη, Αττίκ, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη καθώς και πολλούς ακόμα μεγάλους δημιουργούς.

Στο πιάνο, θα την συνοδεύει ο διακεκριμένος πιανίστας και καθηγητής μουσικής Πέτρος Μπεράτης.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ είναι ΔΩΡΕΑΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ΚΕΔΗΚΕ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Πολιτιστικός Σύλλογος Η ΑΣΣΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις