Προσοχή: Ανακοίνωση λήξης ομαδικών εγγραφών 4ου Δρόμου Θηναίας Γης

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομήνια λήξεως των εγγραφών του 4ου δρόμου θηναίας γης για τις ομαδικές συμμετοχές με διεκδίκηση του χρηματικού επαθλου για την ομαδα ή τον σύλλογο με τις πολυπληθέστερες συμμετοχές είναι η 27/7/2017.   

Παρακαλούνται όλοι να δηλωθούν στον αγώνα μέσω του λινκ :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3N2_y-r6TNd885ZnON595jpGlJn6Whm2EpZbemdeHid4qHA/viewform?c=0&w=1

της προκύρηξης και εν συνεχεία να σταλεί στο , mail οπου θα αναφέρεται ο συνολικός αρθμός των δρομέων και ο φορέας συλλογος μαζί με μια λίστα ονομάτων.

Η εγγραφή επικυρώνεται την μέρα του αγώνα με την προσέλευση και καταμέτρηση των δηλωθέντων. Η συμμετοχή είναι ελευθερη σε όλους και θα υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης με λεωφορείο και επιστροφής δωρεάν από Αργοστόλι με τηλ στο 6977533958.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις