23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Πρόσκληση συμμετοχής τουριστικών επιχειρήσεων Κεφαλονιάς/Ιθάκης σε έρευνα – International Visitor Survey 2017

Εάν είστε ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου, Ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, Πολυτελών κατοικιών, Εστιατορίου ή άλλης τουριστικής επιχείρησης στην Κεφαλονιά ή την Ιθάκη, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (link στο τέλος αυτής της πρόσκλησης) για συμμετοχή στην έρευνα αποτύπωσης των συνηθειών και της εμπειρίας των επισκεπτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Κάθε επιχείρηση θα λάβει έναν αριθμό ερωτηματολογίων που στη συνέχεια θα διανέμει στους τουρίστες που την επισκέπτονται. Η επιχείρηση θα συλλέγει τα απαντημένα ερωτηματολόγια και θα τα παραδίδει στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για επεξεργασία. Μεγαλύτερη συμμετοχή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο δείγμα κάτι που θα δώσει ιδιαίτερη αξία στα αποτελέσματα της έρευνας.

Η έρευνα διεξάγεται από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης). Σκοπός της έρευνας είναι η αποτύπωση του προφίλ, των συνηθειών, της εμπειρίας και των εντυπώσεων των επισκεπτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμα στο σχεδιασμό της επόμενης τουριστικής περιόδου και θα ανακοινωθούν δημόσια τον Οκτώβριο του 2017.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/Tq9aC5

Ο Επιστημονικά υπεύθυνος

Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις