Ο Δήμος Κεφαλλονιάς στηρίζει τον Δήμο της Κω

Για άλλη μια φορά η χώρα μας δοκιμάζεται από τον «εγκέλαδο» και συμπατριώτες μας στην όμορφη Κω και τα κοντινά νησιά του Αιγαίου ταλαιπωρούνται.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, έχοντας πλούσια πείρα στη διαχείριση παρόμοιων κρίσιμων καταστάσεων, λόγω των καταστροφικών σεισμών του 2014 στην Κεφαλλονιά, ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο της Κω, κ. Γεώργιο Κυρίτση, προκειμένου να ενημερωθεί από τον ίδιο για την διαμόρφωση της έως τώρα κατάστασης στο νησί και να τον βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας, μέσω του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Ευάγγελου Κεκάτου , και του Προϊσταμένου, κ. Δημητρίου Δημουλιού, έχουν επικοινωνήσει με τις αντίστοιχες του Δήμου Κω, ώστε άμεσα να προσφερθεί η απαραίτητη υλικοτεχνική βοήθεια. Συγχρόνως εξετάζονται οι περαιτέρω ενέργειες, με σκοπό πάντα την ανακούφιση των πολιτών που έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους κατοίκους της Κω, κουράγιο και υπομονή.

Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Κεφαλλονιάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις