23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Την άρση της παραίτησής τους ζητάνε οι τοπικοί σύμβουλοι Σκάλας

Την άρση της παραίτησής τους ζητούν οι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Σκάλας, Χαράλαμπος Κουρκουμέλης, Σπύρος Ζαπάντης. Δημήτρης Κατσιλίδης, Γεράσιμος Κορκός-Κουρής και Πέτρος Κουρκουμέλης, την οποία είχαν υποβάλει στις 23 Ιουνίου λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετώπιζε η περιοχή, ανάμεσα στα οποία κι εκείνο με τον πεζόδρομο της Σκάλας.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, είχε επισκεφθεί προ ημερών την Σκάλα και είχε δεσμευτεί ότι όλα τα τρέχοντα ζητήματα θα αντιμετωπιστούν, ζητώντας παράλληλα από το τοπικό συμβούλιο να άρει την παραίτησή του.

Φαίνεται λοιπόν ότι όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και πριν από λίγο έφτασε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου το σχετικό έγγραφο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις