ΝΟΔΕ: Τρία χρόνια για μια τροπολογία… προς τι οι «φιέστες» για τα 5 εκατομμύρια;

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Τρία χρόνια για μια τροπολογία… προς τι οι «φιέστες» για τα 5 εκατομμύρια;

Με αφορμή την επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής, κας Ρένας Δούρου, για τη δωρεά των 5 εκατ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, σκόπιμο είναι να ειπωθούν τα κάτωθι:

  1. Tο ως άνω ποσό αποφασίστηκε να δοθεί στην σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, κατόπιν πρότασης του τότε Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Σγουρού, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί το νησί μας και να αποκατασταθούν ζημιές ή καταστροφές που είχαν προκληθεί από τους σεισμούς του 2014.
  2. Μετά από κωλυσιεργία τριών ετών η νυν Περιφερειάρχης Αττικής έρχεται σήμερα το βράδυ στο νησί μας προκειμένου να συμμετάσχει στην αυριανή «φιέστα» της Βουλευτή και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για κάτι αυτονόητο, όπως η άμεση επίλυση όλων των γραφειοκρατικών και μη εμποδίων για την εκταμίευση των χρημάτων.
  3. Κοντολογίς, θετικό είναι ότι έστω και τώρα, μετά από τόση ταλαιπωρία για τους κατοίκους κυρίως της Παλικής, τα χρήματα θα εκταμιευθούν. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί αιτία για «φιέστες» και «πανηγύρια» από την πλευρά των ιθυνόντων. Καλύτερο θα ήταν οι υπεύθυνοι της τρίχρονης καθυστέρησης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την περαιτέρω ζημιά που έχουν προκαλέσει στο νησί της Κεφαλλονιάς…Εξάλλου, αποτελεί μνημείο πολιτικής ανικανότητας το γεγονός ότι χρειάστηκαν τρία χρόνια για μια τροπολογία η οποία ήταν και ημιτελής, ώστε απαιτήθηκε επιπλέον χρόνος για να φτάσουμε επιτέλους στη λύση του προβλήματος.

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις