23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή
dav

Με τους εκπροσώπους του σωματείου “Για τα παιδιά μας” συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Μιχαλάς

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκο Μιχαλά επισκέφθηκαν η Πρόεδρος του νεοσύστατου Σωματείου «Για τα παιδιά μας»Γενοβέφα Χειμαριού και ο Αντιπρόεδρος Τάσος Μπούας.

Η κα. Χειμαριού και ο κ. Μπούας ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την αναγκαιότητα ίδρυσης του Σωματείου καθώς και για τους στόχους του που είναι η προστασία, μέριμνα και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και εφήβων καθώς και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κοινωνικής περίθαλψης, στήριξη νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναφέρθηκαν στις προγραμματισμένες δράσεις τους .

Ο κ. Μιχαλάς δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα εθελοντική προσπάθεια συνεχάρη την κα. Χειμαριού και τον κ. Μπούα τόσο για την πρωτοβουλία σύστασης του Σωματείου όσο και για τις δράσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία ή έχουν προγραμματισθεί, ενεργοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας στην κατεύθυνση διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών υποδομών και παροχών για το παιδικό και νεανικό πληθυσμό .

“Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και δίνει μεγάλη έμφαση στην προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και νέων καθώς και στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πληθυσμού . Θα είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνεργασία μας θα είναι συνεχής ,ουσιαστική και εποικοδομητική” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκος Μιχαλάς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις