Η Κεφαλονιά γιόρτασε την επέτειο της Γαλλικής Δημοκρατίας

Η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά Emmanuelle SINAGRA, ο διευθυντής Jean-Louis ANDRE και ο πρόεδρος Σπύρος ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ της γαλλικής σχολής Alliance Française d’Argostoli, ευχαριστούν όσους συμμετείχαν στη Γαλλική βραδιά που διοργάνωσαν για την επέτειο της Γαλλικής δημοκρατίας στις 14/07/2017.
Μετά από  χρόνια το γαλλικό κτίριο της Alliance Française ζωντάνεψε με μουσική και μπουφέ «à la française».

Σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, η μικρή μαθήτρια της σχολής, η Ελπίδα, μας απήγγειλε ένα ποιήμα του Jacques PREVERT, ο Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα, μέσω τής Επίτιμης Προξένου, μας τίμησε, στέλνοντας ένα βίντεο μήνυμα και στο τέλος, όλοι μαζί τραγουδήσαμε τόν εθνικό ύμνο τής Γαλλίας “la Marseillaise».

Αρκετοί από τους καλεσμένους ήταν μαθητές της σχολής που ιδρύθηκε το 1908 και ξαναχτίστηκε από την Γαλλία μετά τον σεισμό του 1953.

Θέλουμε επίσης να  ευχαριστήσουμε θερμά για την επιτυχία της Γαλλικής βραδιάς, με την συνεισφορά τους, τις εταιρίες: 

SCLAVOS WINES – KTIMA XARITATOU – FOIVOS WINES OF GREECE – SINETERISMOS ROBOLAKEFALONIAS – MYTHOS CATERING – AB – Dj M.KLONIS

Η Κεφαλονιά γιόρτασε τη Γαλλική Επέτειο, όπως παντού στον κόσμο!


Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις