Εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορογραφίας Ακαδημιών Χορού η σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα

Με εξαιρετική εμφάνιση έκλεισε την παρουσία της η σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα στην Ιταλία.

Η σχολή συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορογραφίας Ακαδημιών Χορού όπου έλαβαν μέρος όλες οι σχολές και οι χορευτές  που είχαν κερδίσει υποτροφία για την συμμετοχή τους στα σεμινάρια, αλλά και δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες. Το επίπεδο των συμμετεχόντων, αφού ήταν όλοι  Πανευρωπαικοί πρωταθλητές, ήταν άριστο και η σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου κατάφερε να διακριθεί  με τέσσερις χορογραφίες στις εξής κατηγορίες χορού.

-1η στην κατηγορία της η χορογραφία Τανγκό tango που εκτελέσθηκε από τους δασκάλους της σχολής.

-1η στην κατηγορία της η χορογραφία μοντέρνο commercial jazz που εκτελέστηκε από τις μαθήτριες της σχολής.

-2η στην κατηγορία της η χορογραφία στο Σύγχρονο χορό contemporary/modern-solo που εκτελέσθηκε από την Γαλιατσάτου Όλγα και -3η στην κατηγορία της η χορογραφία στο Σύγχρονο χορό contemporary/modern-duo που εκτελέσθηκε από τις μαθήτριες της σχολής.

Μάλιστα η κ. Γαλιατσάτου ως χορογράφος κέρδισε το ιδιαίτερο βραβείο της βραδιάς ώστε να συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό χορογραφίας στην Ρώμη το επόμενο διάστημα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις