Τυποποίηση παραγωγής μελιού

 Το Δ/Σ του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού ενημερώνει τα μέλη του, ότι σύμφωνα με της αποφάσεις  που έχουν παρθεί  μετά από  προτροπές και  διεξοδικές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, ενεργεί για την τυποποίηση της παραγωγής μελιού των μελών του .

Στα πλαίσια αυτά έχει επιλεχθεί ο περιέκτης (βάζο) ,σχεδιάζεται η ετικέτα, και γίνονται ενέργειες για την συσκευασία του μελιού.

Επίσης την Κυριακή  16/07/17 στον Πόρο, στα πλαίσια της έκθεσης τοπικών προϊόντων, θα υπάρχει  παρουσία του Συνεταιρισμού μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους , αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ,αλλά και όποιο άλλο μέλος θέλει, να έρθει σε επαφή με το Δ/Σ  και να δηλώσει ποσότητες μελιού που θα ήθελε να συσκευάσει ο Συνεταιρισμός καθώς και για την διαδικασία ελέγχου που θα ακολουθηθεί .

Για το Δ/Σ ο Πρόεδρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις