Όμορφη Φιλαρμονική βραδιά με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Υπέροχη πραγματικά η χθεσινή καλοκαιρινή φιλαρμονική βραδιά συντροφιά με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κόσμος στην κυριολεξία κατέκλυσε την ολοκαίνουργια πλατεία Βαλλιάνου για να παρακολουθήσει ένα καταπληκτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον μεγάλο μας συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο με μαέστρο τον Αρχιμουσικό-Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού, Γιώργου Τσιλιμπάρη, μάλιστα δεν σταμάτησε να χειροκροτεί σε κάθε τραγούδι δείχοντας την απόλυτη ικανοποιησή του.

Στην όμορφη συναυλία συμμετείχαν και σπουδαίοι καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής, όπως η Σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου, ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Βαρύτονος Θεόδωρος Μπιράκος και ο Βαγγέλης Τσακνάκης ενώ την αφήγηση είχε αναλάβει ο  δημοφιλής παρουσιαστής με την χαρισματική φωνή, Αλέξης Κωστάλας.

Την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού καλωσόρισαν στο Αργοστόλι ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις