Δημ. Συμβούλιο: Κοινό μέτωπο για την δωρεά των 5 εκ. για την Παλική

Το θέμα έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και είχε να κάνει με την δωρεά των 5.000.000 ευρώ της δωρεάς της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως είπε, επειδή ακούγονται πολλά για τα χρήματα που έρχονται θα έπρεπε, πριν έρθει η Περιφερειάρχης κ. Δούρου να λάβει χώρα κοινή σύσκεψη για να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο. Μάλιστα φάνηκε να διαφωνεί με κάποιες προτάσεις που θέτει η Περιφέρεια, όπως για παράδειγμα την χρηματοδότηση της αποκατάστασης του Μαντζαβινατείου που κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να χρηματοδοτηιθεί από άλλα εργαλεία.

Παίρνοντας τον λόγο ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Λυκούδης συμφώνησε με τον Β. Ρουχωτά προσθέτοντας ότι προτείνει την επόμενη εβδομάδα να λάβει χώρα σύσκεψη όλων των δημοτικών συμβούλων της Παλικής, μια και το σύνολο των χρημάτων θα πάνε εκεί, ώστε να διαμορφωθεί ένα κοινό μέτωπο και μία κοινή πρόταση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις