Έκπληξη στο Δημοτικό Συμβούλιο – “Όλα τα λεφτά” το ξανθό τσουλούφι του Θοδωρή Φλωράτου!

Τελικά στη ζωή ποτέ δεν είναι αργά ενώ δηλαδή ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θοδωρής Φλωράτος μας είχε συνηθίσει σε ένα κάπως ψυχρό και συντηρητικό στιλ, παρόλα αυτά φαίνεται ότι τον “έπιασε το καλοκαίρι” αφού συζητήθηκε πολύ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η νέα του “τρέντι” εμφάνιση με το εντυπωσιακό βαμένο ξανθό τσουλούφι.

Πραγματικά πρόκειται για μία ανατροπή στη γενική εικόνα του Θοδωρή Φλωράτου ο οποίος πλέον εμφανίζεται σούπερ μοντέρνος, ανανεωμένος και πολλά υποσχόμενος… Βέβαια ο ίδιος ο Θοδωρής Φλωράτος αρνήθηκε κατηγορηματικά σε όσους τον συνέχαιραν για το καινούργιο νεανικό του “λουκ”, ότι έβαψε ξανθό μία τούφα από τα μαλλιά του και ισχυρίστηκε ότι αυτό …έγινε από την “υπερβολική του έκθεση στον ήλιο”!!!

Τώρα βέβαια στους παριστάμενους έμεινε η απορία από πότε ο ήλιος μετατρέπει το μαύρο-κατράμι μαλλί σε ξανθό πλατινέ και μάλιστα μόνο σε μία τούφα. Εξ ου και ότι επικράτησε αμέσως διχογνωμία και ξεκίνησαν τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή σχετικά με το αν τα βάφει ή όχι ο Φλωράτος οπότε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν αποκλείεται ακόμα και ζητηθεί αυτοψία από ειδικό κομμωτή στο μαλλί του Φλωράτου προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιοι από τους στοιχηματζίδες θα πάρουν τα λεφτά και ποιοι θα χάσουν.

Με αυτά με αυτά ο Φλωράτος έγινε το “talk of the town” αφού βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις