“Χάθηκε” η Κ. Κουταλά-Την “κυνηγάνε” όμως “παλιές αμαρτίες”

Χάθηκε” από την πολιτική πιάτσα η Κ. Κουταλά, καθώς η αυτοδιοικητική της καριέρα στο νησί μας ήταν σύντομη και αποτυχημένη (πρώην Δήμαρχος Ερίσσου για μία 4ετία με μία μόλις ψήφο διαφορά και δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλλονιάς χωρίς καμία συνέχεια).

Παρόλα αυτά κάποιες “αμαρτωλές” ιστορίες από τον πρώην Δήμο Ερίσσου την “κυνηγάνε” ακόμη και σύντομα θα υπάρξουν ειδήσεις από κάποιες αποφάσεις που ίσως η κ. Κουταλά να ήθελε να ξεχαστούν.

Την ώρα λοιπόν που κάποιοι κινούνται στο παρασκήνιο και στο “σκοτάδι”, κάποιοι άλλοι κινούνται στο φως, οπότε η διαφάνεια και ο έλεγχος σε συγκεκριμένες, τουλάχιστον αμφιλεγόμενες αποφάσεις της κ. Κουταλά, είναι θέμα λίγου χρόνου.

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις