Επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Έννομη Τάξη 60 Χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης 1957»

Η Ελληνική Πανεπιστημιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΕΠΕΕΣ) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων διοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Έννομη Τάξη 60 Χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης 1957», το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στις 19:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ζάκυνθος, περιοχή Παναγούλα).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της ΕΠΕΕΣ, Καθηγητή κ. Νικόλαου Φαραντούρη και του Προέδρου της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων μελών της ελληνικής και ευρωπαϊκής επιστημονικής κοινότητας.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ.κ. Σπύρος Φλογαΐτης, Καθηγητής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δικαίου, τ.Υπουργός και Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής & Αναπληρωτής Πρύτανης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Υπουργός.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις