Ενθουσίασε το Πατρινό κοινό η Ανδρική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής

Ενθουσίασαν το Πατρινό κοινό οι Χορωδοί της Ανδρικής Χορωδίας της Γαλλικής Σχολής υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο χθες βράδυ στην μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Η Ανδρική Χορωδία παρουσίασε τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που άφησαν εποχή και ακόμα και σήμερα τραγουδάμε με αγάπη, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Η Χορωδία της Γαλλικής Σχολής συμμετείχε μετά από πρόσκληση του Κεφαλονίτη μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη”. Η Κεφαλονιά συνεχίζει να προβάλεται δυναμικά μέσα από το Χορωδιακό τραγούδι και την εξαιρετική δουλειά του μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου.

Η επιστολήΤραγουδάει ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπατης!!!Όλη η Ελλάδα για το Μίκη

Δημοσιεύτηκε από γεώργιος μαυρογιάννης στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Δημοσιεύτηκε από γεώργιος μαυρογιάννης στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις