Τα σκουπίδια δείχνουν …άνοδο του τουρισμού μας!

Το ότι η φετινή τουριστική σεζόν για το νησί μας πάει πολύ καλά και προβλέπεται να είναι καλύτερη από την περσινή έχει ειπωθεί πολλές φορές από αρμόδια χείλη το τελευταίο διάστημα. Όμως σήμερα ήρθε και μία… πρακτική επιβεβαίωση διά στόματος του Προέδρου της ΕΔΑΚΙ-ΟΤΑ Α.Ε. Διονύση Κοκκόση.

Όπως είπε ο Δ. Κοκκόσης, μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, η σημερινή καταγραφή των σκουπιδιών που συγκέντρωσε η ΕΔΑΚΙ έφτασε τους 115 τόνους ενώ το αντίστοιχο περσινό νούμερο την ίδια μέρα ήταν 90 τόνους.

25 παραπάνω τόνοι σκουπιδιών λοιπόν, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε παραπάνω κόσμο στο νησί από πέρσι αυτή την εποχή, εξ ου και η αύξηση της κατανάλωσης και των σκουπιδιών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις