Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο απόψε η Ανδρική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα η Ανδρική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής μετά από πρόσκληση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη για να εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά σε μία συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο μαέστρος της Ανδρικής Χορωδίας της Γαλλικής Σχολής, Άγγελος Μουρελάτος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το υψηλό επίπεδο των Χορωδών και υπογράμμισε για άλλη μία φορά το πόσο μεγάλη τιμή είναι για την Κεφαλονιά η συμμετοχή της Χορωδίας σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση. Η συναυλία αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τις 9 το βράδυ με την συμμετοχή εξαίρετων Χορωδιών από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις