Στην Ιταλία για υποτροφία χορού η σχολή ”ART & STYLE DANCE STUDIO” της Όλγας Γαλιατσάτου

Στην περιοχή  Μάρκε της Ιταλίας βρίσκεται η σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio από την Κυριακή για να παρακολουθήσει μαθήματα χορού ως υποτροφία που δόθηκε στην κ. Γαλιατσάτου, από την συμμετοχή της σχολής στους Πανευρωπαικούς αγώνες τον περασμένο Νοέμβριο στο Βουκουρέστι.

-Συγκεκριμένα τα σεμινάρια διαρκούν μια εβδομάδα όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι καλύτερες σχολές χορού της Ευρώπης που έχουν βραβευθεί σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνιστικό επίπεδο.

-Οι καθηγητές των σεμιναρίων είναι τα σημαντικότερα ονόματα δασκάλων-χορογράφων στο είδος τους όπου αποτελούν την κορυφαία εταιρεία χορογράφων της Ιταλίας. Μάλιστα το 2015 η εταιρεία αυτή διακρίθηκε ως η καλύτερη εταιρεία χορογράφων του κόσμου και ο διευθυντής της εταιρείας κος Londi ως ο κορυφαίος χορογράφος της χρονιάς για το 2017 στο σύγχρονο χορό. Είναι κι εκείνος που διέκρινε την Όλγα Γαλιατσάτου και τη σχολή της δίνοντας της  ο ίδιος την υποτροφία στο Βουκουρέστι.

-Τα μαθήματα χορού αφορούν σύγχρονο χορό, modern, jazz, μπαλέτο, θεατρικό χορό ,χορογραφία, τεχνική χορού.

-Το πρόγραμμα έγκειται  υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις