“Κυριακή στο χωριό”-Σύντομα πάλι κοντά μας-Η Κεφαλονιά ακόμη μία φορά στα ύψη

 

 Ιδιαίτερη τιμή για μας,  που η πιο δημοφιλής  εκπομπή της περιφέρειας, θα βρίσκεται εδώ στο νησί μας, από 13 έως 16 Ιουλίου, καταγράφοντας όλες τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Σάμης και του Πόρου, καθώς και από διάφορα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς.

Ο κ. Γιώργος Μεταξάς υπεύθυνος τις οργάνωσης  σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ‘’Αιγιαλό’’  προετοιμάζουν  όλες τις απαιτούμενες εργασίες για τα  γυρίσματα  που θα γίνουν στην όμορφη Σάμη την Κυριακή 16  Ιουλίου.

Μετά από 4 χρόνια απουσίας η «Κυριακή στο Χωριό» επιστρέφει στις οθόνες της ΕΡΤ3 και επιλέγει την Κεφαλονιά, σαν πρώτη εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Εδώ που η  φύση έχει υπάρξει ιδιαίτερα γενναιόδωρη,  εδώ  που το πράσινο των δέντρων αγκαλιάζει  αρμονικά  τη λευκή άμμο  που φλερτάρει  με τη γαλανή  θάλασσα … εδώ  που  μοναδικά στον ελλαδικό χώρο  γεωλογικά φαινόμενα,  σχηματίζουν  μαγικά υπόγεια σπήλαια και όμορφες λίμνες, παραλίες, σπηλιές, μουσεία, πράσινο που αγγίζει το κύμα, συνθέτουν ένα πίνακα γοητείας. Όλες αυτές τις ομορφιές του νησιού μας  θα τις αναδείξουμε για μία ακόμη φορά σε όλο τον κόσμο.

Το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουλίου, με χαρά θα φιλοξενήσουμε το συνεργείο της «Κυριακής στο Χωριό», που θα κινηματογραφήσει μεταξύ των άλλων και την Έκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών Προϊόντων  στον Πόρο. Μια Έκθεση που τείνει να γίνει θεσμός των Επτανήσων . Την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Μεταξάς, επ/ Πρόεδρος Ενοικιαζόμενων Δωματίων, θα προβληθούν διάφορα ρεπορτάζ που έχουν επιλεγεί από την παραγωγή ALFA Productions και θα εμπλουτιστούν με εναέριες λήψεις σε στεριά και θάλασσα.

  Επ/Πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις