Μάγεψε η Παιδική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής-Στο Παμπελοποννησιακό την Τετάρτη η Ανδρική Χορωδία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή καλοκαιρινή συναυλία της Παιδικής Χορωδίας της Γαλλικής Σχολής στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας.

Ο κόσμος αγκάλιασε από την αρχή την συναυλία με αποτέλεσμα να γεμίσει η αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής Σχολής, οι μικροί Χορωδοί εντυπωσίασαν και μάγεψαν τους παρεβρισκόμενους με τις φωνητικές τους ικανότητες με αποτέλεσμα σε κάθε τραγούδι να εισπράττουν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων. Εξαιρετική η παρουσία και του σολίστ της Λυρικής Σκηνής, Δημήτρη Σιγαλού που έδωσε άλλη βαρύτητα στην εκδήλωση και σίγουρα ανεβάζει τον πήχη στα Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ο ίδιος εντυπωσιάστηκε όπως δήλωσε από την άριστη δουλειά που γίνεται στην Γαλλική Σχολή και εξήρε το έργο του Μαέστρου Άγγελο Μουρελάτου.

Μάλιστα, τα παιδιά της Χορωδίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα φωνητικής από τον ίδιο τον σολίστ κ. Σιγαλό.

Ο μαέστρος Άγγελος Μουρελάτος μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τόσο στο Μεγάρο Μουσικής όσο και στο Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα, δεν επαναπαύεται αλλά συνεχίζει την μουσική πορεία του καθώς μετά από πρόσκληση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά με την Ανδρική Χορωδία της Γαλλικής Σχολής στη συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη που θα λάβει χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, την Τρίτη 11 Ιούλιου με την συμμετοχή εξαίρετων Χορωδιών.

Η συναυλία είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μεγάλη προβολή για το Χορωδιακό τραγούδι και κατ επέκταση για την Κεφαλονιά, και βέβαια όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την επιμονή και την σοβαρή δουλειά που γίνεται πάνω στην Χορωδιακή μουσική από τον μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις