Παρίσης προς Αραβαντινό: “Λες αρλούμπες!” (βίντεο)

Ποιος είδε τον Δήμαρχο στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και… δεν τον φοβήθηκε!!!

“Άστραψε και βρόντηξε” κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα πεπραγμένα του 2015 ειδικά μετά την τοποθέτηση του συμβούλου της μειοψηφίας Δ. Αραβαντινού που “ανακάλυψε” ότι η Δημοτική Αρχή είχε πάρει 7.000.000 ευρώ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

“Διονύση λες αρλούμπες” ήταν η αποστομωτική απάντηση του Παρίση που υπογράμμισε πως ο Δήμος δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για το 2015 και για το 2016 πήρε μόνο 1, 3 εκατ. , όλα για τα ληξιπρόθεσμα. Συμπλήρωσε μάλιστα πως αν δεν γνωρίζει να μην λέει κουβέντες στο αέρα, αντιθέτως να ρωτάει και να μαθαίνει πρώτα.

Επίσης ο Δήμαρχος δεν άφησε αναπάντητα και τα όσα ο Αραβαντινός ισχυρίστηκε για την διαχείριση από την Δημοτική Αρχή των σεισμών του 2014. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις