Ανουσάκης: Δώστε μας με υποσχετική τον “Τυφώνα” Αραβαντινό!

Την δική του σκωπτική απάντηση στα όσα είπε ο Δ. Αραβαντινός στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης. Για την ακρίβεια μίλησε με ποδοσφαιρικούς όρους ζητώντας από τον Μιχαλάτο να παραχωρήσει με υποσχετική στη Δημοτική Αρχή τον “τυφώνα”, όπως τον χαρακτήρισε, Δ. Αραβαντινό, σκορπώντας το γέλιο στην αίθουσα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ καυτηρίασε την μικρή μειοψηφία των μεμψίμοιρων που ασκούν πάντα αρνητική κριτική στα social media σε όσα κάνει η Δημοτική Αρχή και απευθυνόμενος προς την παράταξη Μιχαλάτου είπε: “Αυτούς εμείς δεν τους θέλουμε, σας τους χαρίζουμε, μαζέψτε τους όλους”!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις