30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Σημαντικές δημοσιεύσεις για τα Ιόνια Νησιά σε ΜΜΕ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γερμανικό γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘Above & Beyond Consulting’, σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύτηκε άρθρο για τα Ιόνια Νησιά τις 16 Μαΐου 2017, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο του περιοδικού spiegel.de online magazine’, το οποίο έχει 3,3 εκ. επισκέπτες την ημέρα (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: https://www.spiegel.de/reise/europa/kretakorfukoswelchegriechischeinselpasstzumira-1147746.html).

Επίσης σας παραθέτουμε το πρώτο άρθρο της Γαλλίδας δημοσιογράφου ‘Dorisse Pradal’ που επισκέφτηκε την Κέρκυρα από  27 Απριλίου έως και την 01 Μαΐου 2017 και δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2017, στην τοπική εφημερίδα  ‘ActuCôtéToulouse  της πόλης  Toulouse στη Γαλλία, η κυκλοφορία της οποίας ανέρχεται σε 5.800 έντυπα φύλλα και διαδικτυακά έχει 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα εγκαίνια ‘της γέφυρας του Χάρακα’ στις 29 Ιουνίου 2017 στην Κεφαλονιά έγιναν θέμα στα Ολλανδικά ΜΜΕ και ιδίως σε όλα τα τουριστικά γραφεία (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: https://www.travelution.nl/nl/nieuws/gouverneurkefaloniaopentnieuwebrug).

Επιπλέον στον Ολλανδικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο του ‘Griekenland.net’, με τουριστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, το οποίο προσελκύει 1,7 επισκέπτες ετησίως, υπάρχουν δημοσιεύσεις για τους Παξούς και Αντίπαξους, μετά από πρόσκληση δημοσιογράφων από την ΠΙΝ και το Δήμο Παξών (σχετικοί ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι:

Paxos https://griekenland.net/griekse-eilanden/paxos/

Loggos https://griekenland.net/griekse-eilanden/paxos/loggos/

Lakka https://griekenland.net/griekse-eilanden/paxos/lakka/

Gaios https://griekenland.net/griekse-eilanden/paxos/gaios/

Vrika beach https://griekenland.net/griekse-eilanden/paxos/vrika-beach/

Voutoumi beach https://griekenland.net/griekse-eilanden/paxos/voutoumi-beach/

Σας επισυνάπτουμε τις προαναφερθείσες δημοσιεύσεις.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

spiegel.de_May 2017_Ionian Islands

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις