30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Μεγάλη επιτυχία στην παράσταση χορού ‘Art & Style’ Dance Studio

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουλίου η μεγάλη καλοκαιρινή ανοιχτή Παράσταση της σχολής χορού ‘Art & Style’ Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου στο αμφιθέατρο ‘Γεράσιμος Σκλάβος’ στο ‘Μπαστούνι’.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη ώστε με δυσκολία χωρούσαν οι θεατές στις κερκίδες αλλά και στον ευρύτερο χώρο. Το χειροκρότημα ήταν θερμό και συνεχές προς μικρούς και μεγάλους, αφού για ακόμη μια φορά οι χορογραφίες της Όλγας Γαλιατσάτου προκάλεσαν τον θαυμασμό.
Στην παράσταση παρουσιάστηκαν χορογραφίες σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή από χορευτές ηλικίας 3 ετών, έως ενήλικες.

Κορυφαία στιγμή ήταν όταν απονεμήθηκαν πιστοποιητικά χορού αναγνωρισμένα διεθνώς από το CID σε ορισμένους μαθητές της σχολής. Αλλά και η παρουσίαση των κοριτσιών που στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος, καταφέρνοντας έτσι να κατέχει η Κεφαλονιά και συγκεκριμένα η σχολή ‘Art & Style’ Dance Studio για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο Σύγχρονο και τον Μοντέρνο χορό.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις