Αγώνες BADMINTON στην Κεφαλονιά Σαββάτο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου

Στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιηθεί το Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών (35+ ετών) BADMINTON Αντιπτέριση, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου “Αντώνη Τρίτση”.

Για να ενημερώσουν το κοινό της Κεφαλονιάς για το πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός παραχώρησαν συνέντευξη νωρίτερα σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Badminton Κεφαλονιάς και εκπαιδευτικός, Χριστόφορος Χριστοφοράτος. η Πρόεδρος Βικτωρία Χατζήνα και η αντιπρόεδρος Αθηνά Τριγκώνη.

Ο κ. Κεκάτος καλωσόρισε την κα Χατζήνα και την κα Τριγκώνη και πρόσφερε την αμέριστη στήριξη του Δήμου σε αυτό το αθλητικό γεγονός που προβάλει και διαφημίζει την Κεφαλονιά εντός και εκτός Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Badminton Κεφαλονιάς Α.Σ. “Αίνος” ιδρύθηκε το 1996 με προσπάθειες του κ. Χριστοφοράτου, ο οποίος δηλώνει λάτρης του αθλήματος. Το Badminton υπογράμμισε η κα Χατζήνα, παρόλο που συμπεριλαμβάνεται στα Ολυμπιακά Αθλήματα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στη χώρα μας και για αυτό το λόγο διοργανώνουν αυτά τα αθλητικά events έτσι ώστε ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα.

Η κα Τριγκώνια από τη μεριά της αναφέρθηκε στις δράσεις της Ομοσπονδίας Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης, οι οποίες έχουν σαν στόχο την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα που με τη σειρά του θα συμβάλει στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Ιουλίου τις 9.00 το πρωϊ και θα ολοκληρωθούν με τον τελικό την Κυριακή 9 Ιουλίου τις 12 το μεσημέρι. Στους αγώνες θα συμμετέχουν και αθλητές από την Τουρκία που βρίσκονται στο νησί μας ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις