7ος Λασκαράτειος αγώνας δρόμου 7 χιλ. και αγώνες για παιδιά Δημοτικού

Η οργανωτική επιτροπή του Λασκαράτειου αγώνα δρόμου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς, τοπικούς φορείς, χορηγούς και εθελοντές, προκηρύσσουν τον 7ο Λασκαράτειο αγώνα δρόμου 7 χιλ. και αγώνες δρόμου για παιδιά έως 12 ετών, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30 στην παραλία Ληξουρίου. Προσέλευση και εγγραφές μια ώρα πριν τον αγώνα στην πλατεία Ληξουρίου.

Μετά από 6 επιτυχημένους αγώνες των οποίων η διαδρομή ήταν ο κύκλος του Ληξουρίου διαμέσου των περιφερειακών δρόμων φέτος αποφασίστηκε να αλλάξει η διαδρομή αυτή . Για πρώτη φορά θα γίνει η διαδρομή 7 χιλ. Πλατεία Ληξουρίου (διαμέσου του κεντρικού δρόμου)- Σπίτι Αντρέα Λασκαράτου στα Ριτσάτα και επιστροφή στην Πλατεία Ληξουρίου από ομαλό παραθαλάσσιο δρόμο.

Σας περιμένουμε σε αυτήν τη νέα διαδρομή και στα Λασκαράτεια δρώμενα που θα γίνουν στο σπίτι του ποιητή στα Ριτσάτα μια μέρα πριν τον αγώνα .

Περισσότερες πληροφορίες και η αφίσα του αγώνα σε νεότερη ανακοίνωση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις