Υπέροχη η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου της ΚΕΔΗΚΕ

Ολοκληρώθηκε χθες μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”  με δημιουργίες παιδιών από το  Παιδικό Τμήμα του Εικαστικού Εργαστηρίου της ΚΕΔΗΚΕ αλλά και με έργα από το Τμήμα Ενηλίκων.

Πραγματικά εντύπωση προκάλεσαν οι υπέροχες εικόνες και τα ζωντανά χρώματα που τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον όλων όσων επισκέφθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη για να θαυμάσουν από κοντά την καταπλητική αυτή έκθεση γεμάτη ταλέντο  και διάθεση για δημιουργία.

Το όλο εγχείρημα επιμελήθηκε η εικαστικός και δασκάλα του Εργαστηρίου κα Μαρία Τουμαζάτου, με την παρουσία του τίμησε την έκθεση και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης όπου συνεχάρη τη κα Τουμαζάτου για την άριστη δουλειά που γίνεται στο Εικαστικό Εργαστήρι ενώ έδωσε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους δημιουργούς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις