Λαμπερά εγκαίνια στον Χάρακα-Έκοψε την κορδέλα ο Θόδωρος Γαλιατσάτος!

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της Γέφυρας του Χάρακα ένα έργο που είχε περάσει από πολλά εμπόδια με αποτέλεσμα να παραδοθεί επίσημα στην κυκλοφορίας 3,5 χρόνια μετά προκαλώντας την δυσφορία των κατοίκων και επαγγελματιών της Ερίσου αλλά και ταλαιπωρία για τους επισκέπτες του νησιού μας.

Όλα αυτά όμως τώρα ανήκουν στο παρελθόν καθώς από τη περασμένη εβδομάδα ο Χάρακας παραδόθηκε ξανά στην κυκλοφορία και σήμερα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκαν και τα λαμπερά επίσημα εγκαίνια με τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο να κόβει την κορδέλα.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος ενώ στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Γ.Γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ, Θάνος Βούρδας, οι Αντιπεριφερειάρχες Παναγής Δρακολόγκωνας, Σπύρος Γαλιατσάτος, Νικολέττα Πανδή, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Αλυσανδράτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί εκλεχτοί καλεσμένοι, καθώς και ο εργολάβος του έργου, Γιάννης Μαρούλης.

Στην Γέφυρα είχε στηθεί περίπτερο ενημέρωσης στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής καμπάνιας Europe in my Region 2017 όπου διανέμονταν πλούσιο πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά δώρα στον κόσμο.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις