Η Κράνη συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην Κυπαρισσία

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Η”ΚΡΑΝΗ”

Οι αντιπρόσωποι του συλλόγου μας στην ομοσπονδία παρευρέθησαν  στη γενική συνέλευση που έγινε στην Κυπαρισσία Σάββατο 24/0617 και Κυριακή 25/06/17 .

Αφού πήρε το  λόγο  ο πρόεδρος του συλλόγου Νιφοράτος Ιάκωβος εξέθεσε τα προβλήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο του Αργοστολίου .Πρότεινε στην ομοσπονδία τη δημιουργία διαδυκτιακής πλατφόρμας προκειμένου να εξυπηρετήσει την ενημέρωση και την ανταλλαγή των απόψεων των μελών της ομοσπονδίας καθώς την εμπορική σύνδεση μεταξύ τους σε αγαθά και υπηρεσίες.

Κλείνοντας επισήμανε την αναγκαιότητα της συνεργασίας με τους υπόλοιπους συλλόγους για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων .

Η ανταπόκριση των συνέδρων με το χειροκρότημα τους ήταν η επιβεβαίωση των προτάσεων μας.

Επίσης το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Σταύρος Σπαθής που αναφέρθηκε στα προβλήματα του εμπορικού κλάδου.

              Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ                   ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις