23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Αυτή τη Δευτέρα 3 Ιουλίου Η Μεγάλη Χορευτική Παράσταση της σχολής ‘Art & Style’ Dance Studio στο Μπαστούνι

Η ετήσια Καλοκαιρινή Παράσταση χορού από την σχολή ‘Αrt and Style’ Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου πλησιάζει.Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια η σχολή πραγματοποιεί την μεγάλη της χορευτική παράσταση, με μεγάλη επιτυχία, στις αρχές Ιουλίου στο θερινό θέατρο Γεράσιμος Σκλάβος (Μπαστούνι).

Φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 20:00 με τίτλο ‘Άσε με…’ από το ομώνυμο ποίημα. Ο τίτλος της παράστασης αφορά στο δεύτερο μέρος της όπου οι μαθητές της σχολής χορεύουν Σύγχρονο χορό…Στο Σύγχρονο παίρνουν μέρος οι πρωταθλήτριες της σχολής μιας και η σχολή κατάφερε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να έχει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Σύγχρονο και τον jazz χορό.Και οι τέσσερις βραβευμένες χορογραφίες της Όλγας Γαλιατσάτου θα παρουσιαστούν στην παράσταση.

Στο Πρώτο μέρος παρουσιάζονται όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή όπως μοντέρνο, jazz , Τανγκό , Latin, Μουσικοκινητική Αγωγή για νήπια-προνήπια ,Παιδικός εναέριος χορός- kid’s pole dancing κ.α.

Η παράσταση θα είναι όπως πάντα ανοιχτή δωρεάν προς το κοινό.

Σας περιμένουμε όλους!

Ένα μικρό δείγμα από την περσινή παράσταση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις