Σπυρονικόλας Σολωμός: Η Σκάλα είναι πεντακάθαρη!

Στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σ. Σολωμός για τα προβλήματα της Σκάλας με αφορμή και την παραίτηση σύσσωμου του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι η Σκάλα είναι πεντακάθαρη ενώ υπογράμμισε ότι για τα άλλα δύο θέματα που θίγονται, κακώς κατηγορείται ο Δήμος διότι δεν είναι στην αρμοδιότητά του. Για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία την αρμοδιότητα έχει η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου ενώ για την καθαριότητα στον αρχαιολογικό χώρο ευθύνεται η Αρχαιολογική Υπηρεσία που δεν προσλαμβάνει εργάτη καθαριότητας.

Τόνισε δε ότι σήμερα στο κοινοτικό κατάστημα Σκάλας θα βρίσκεται ο Δήμαρχος όπου θα έχει συνάντηση με όλους τους φορείς της περιοχής προκειμένου να ενημερώσει για όλα τα θέματα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις