Ημέρα Πένθους η σημερινή για την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης ως ύστατη απόδοση φόρου τιμής στον αγαπητό και αείμνηστο συνάδελφο Βασιλάτο Παύλο:

  • Κηρύσσει, κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς – Ιθάκης, το Δήμο Κεφαλονιάς και το Δήμο Ιθάκης, τη σημερινή ημέρα Τρίτη 27-06-2017 ως ημέρα πένθους για τον εκπαιδευτικό κόσμο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
  • Αναβάλλει τη συνέντευξη των υποψηφίων διευθυντών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης που επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη 29-06-2017 (ημέρα που θα συμμετείχε και ο Παύλος Βασιλάτος) και μεταθέτει τη διεξαγωγή της στην Τετάρτη 05-07-2017.
  • Σύμφωνα με την επιθυμία του οικογενειακού περιβάλλοντος του αποθανόντος συναδέλφου μας, αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο ορφανοτροφείο Αργοστολίου.

Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Κεφαλληνίας – Ιθάκης

Μαρκάτος Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις