4η Ανοιχτή εκδήλωση της Πολιτιστικής Εστίας Κεφαλονιάς με θέμα “Η συμπόρευση των δύο φύλων”

H Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς σας προσκαλεί στην 4η ανοικτή της εκδήλωση με τίτλο

«Η συμπόρευση των δύο φύλων»

-Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 8.45 μ.μ..

Με αφορμή την επίσκεψη της Γενικής Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, κας Φωτεινής Κούβελα, στο νησί μας, η Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς επανέρχεται με μία νέα ανοικτή εκδήλωση σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το θέμα της συμπόρευσης των δύο φύλων μέσα από τις ιδιαιτερότητες, τις διαφορετικότητες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει.

Η παρέμβαση της Γ.Γ.Ι.Φ. θα πλαισιωθεί με ισάξιες παρεμβάσεις από τις κυρίες Καλλίνικου Ευτυχία και Στρακάτου Αναστασία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης απαγγελίες ποιημάτων, σύντομες παρεμβάσεις από το κοινό, προβολή βίντεο μικρού μήκους καθώς και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τη φωνή της Ματίνας Παπαγεωργίου και το Διονύση Φραγκόπουλο στο πιάνο!

Θα ακολουθήσει μπουφές με σπιτικούς μεζέδες και κρασί.

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη

Μας τιμούν με τη συμμετοχή και τις παρεμβάσεις τους οι :

  • Καλλίνικου Ευτυχία – Χημικός, Εκπαιδευτικός Msc
  • Κούβελα Φωτεινή – Γενική Γραμματέας ισότητας
  • Στρακάτου Αναστασία – Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών
  • Απαγγελίες ποιημάτων και προβολή βίντεο.
  • Σύντομες παρεμβάσεις από το κοινό.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις