Εκπαιδευτική κοινότητα: Ο Παύλος Βασιλάτος «έφυγε νωρίς για τις γειτονιές του ουρανού»

Άλλος ένας καλός φίλος και φυσικά αξιόλογος συνεργάτης «έφυγε νωρίς για τις γειτονιές του ουρανού», στερώντας συγγενείς και φίλους αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα από τον συνάδελφο αλλά κυρίως «Άνθρωπο» Παύλο Βασιλάτο.

Θα χρειαστεί με θλίψη να αποχαιρετήσουμε άλλο ένα εξαίρετο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, που τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σάμης υπηρετώντας αξίες και ιδανικά, που όλοι οι εκπαιδευτικοί ενστερνιζόμαστε.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος, ευχόμενοι να είναι παρηγοριά τους όσα ο Παύλος άφησε στις ψυχές μας για να τον θυμόμαστε: «Αιωνία του η μνήμη».

Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Μαρκάτος Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις