Συμμετοχή της Αδελφότητας στις εκδηλώσεις για τη μάχη του Λάλα

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων  & Ιθακησίων Πειραιά συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής των πεσόντων στη μάχη του Λάλα Ηλείας εκπροσωπούμενη από τον Γεν. Γραμματέα κ. Νέστορα Παπαθεοδωράτο, τον Ταμία κ. Γεράσιμο Αγγελετάκη, την Έφορο κα Δήμητρα Βαλλιανάτου και τα μέλη της νεολαίας του Συλλόγου Κατερίνα Ζεππάτου, Αγγιολίνα Καβαλλιεράτου, Μανώλη Παπαθεοδωράτο και Γιάννη Φιλιππάτο. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τελέσθηκε δοξολογία στην εκκλησία Αγίας Αναλήψεως και τρισάγιο στο μνημείο.
Εκ μέρους της Αδελφότητας κατατέθηκε στεφάνι από τον Γενικό Γραμματέα ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικά σχήματα από τα Φωκάτα Κεφαλονιάς, Σύλλογο Πελοπίου, πολιτιστικό σύλλογο Λάλα, Σύλλογο Κούμανη & Σύλλογο Δίβρη. Παρατέθηκε γεύμα στους παρευρισκομένους.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις