23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Έρχεται ο Κυριάκος στην Κεφαλονιά!

Την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί μας προανήγγειλε μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της τοπικής ΝΔ Αντώνης Κατσιγιάννης.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει πολύ να έλθει στην Κεφαλονιά ενώ οι πληροφορίες λένε ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσα στο καλοκαίρι ενώ να υπενθυμίσουμε και την πρόταση που θα καταθέσει η ΝΟΔΕ προς τον Δήμο Κεφαλονιάς να πάρει το όνομα του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κεντρικός δρόμος του Αργοστολίου.

Να σημειώσουμε ότι για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ υπογράμμισε ότι οι πόρτες της τοπικής ΝΔ είναι ανοιχτές σε όλους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις